Що відбувається в світі кожну секунду: 5 дивовижних речей

Експерти розповіли про дивні речі, які відбуваються кожну секунду на нашій планеті

Одна секунда ..., здавалося б, що можна встигнути за такий короткий відрізок часу, але часом одна секунда може стати вирішальною. Чи замислювалися ви коли-небудь, як можна багато чого встигнути за цей час? Якщо ні, тоді дивіться нашу добірку.

Медоносна бджола - одна з найпопулярніших серед всіх комах, здатна на одну секунду зробити 250 помахів крилами, розганяючись при цьому до 65 км/год (без вантажу, а з вантажем - 20-30 км/ч. Від вулика вони можуть летіти до 3-4 км.


Google - найпопулярніша пошукова система, яка щомиті обробляє близько 63 тисяч запитів, а в рік ця цифра досягає 2 трильйонів. Так, сучасний світ важко уявити без інтернету, адже з його допомогою ми отримуємо будь-яку інформацію.


Заводські конвеєри кожну секунду виробляють 60 губних помад. І до речі, серед них є не тільки жіночі.


Згідно з даними, опублікованими в ЗМІ, кожну секунду у світі продається близько 20 тисяч банок Coca-Cola. Такому великому обороту може позаздрити будь-який виробник, погодьтеся?


Вчені говорять, що в різних точках нашої планети протягом секунди блискавка робить близько 6 ударів. Сила струму в розряді блискавки на Землі досягає 10-500 тисяч ампер. Блискавки також були зафіксовані на Венері, Юпітері, Сатурні, Урані та ін. Але там однозначних статистичних даних, швидше за все, немає.


Нагадаємо, що в житті кожної людини є тільки один непоновлюваний ресурс - час, тому його потрібно цінувати й не витрачати даремно. Вчені з Гарвардського університету провели дослідження і заявили, чому час дорожчий за гроші.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, на які речі не витрачають час успішні люди.