Оптимізм до кінця: чоловік набив тату про перемогу Англії на Євро-2024

Англієць з татуюванням кубка не шкодує про свій вчинок після програшу

Впевненість може мати багато форм, але для 29-річного Дена Томаса зі Свіндона це виявилося у вигляді великого татуювання. Напередодні фінального матчу Чемпіонату Європи 2024 року він вирішив назавжди засвідчити свою підтримку національній збірній Англії, набивши на нозі зображення кубка Анрі Делоне з написом "Англія - переможці Євро-2024". Такий вчинок став гучною заявою про віру в перемогу, яка, на жаль, не збулася, але Томас заявляє, що не шкодує про своє рішення.

Англія, яка зуміла дійти до фіналу, поступилася Іспанії з рахунком 2:1 у напруженому матчі, залишивши Томаса і тисячі інших уболівальників розчарованими, але не втрачаючи оптимізму. "Ми підійшли дуже близько, я не шкодую про татуювання," – каже Ден. "У будь-якому разі, я не думаю, що буде важко змінити четвірку на вісімку за чотири роки".

Ден провів дві з половиною години в салоні Reign Barbers and Tattoos, де йому майстер Тінаше Чікерема створив це вражаюче татуювання. Процедура транслювалася у ТікТок, зібравши понад 42 тисячі переглядів. "Я не схильний читати коментарі щодо свого татуювання. Думки інших людей мене не бентежать", – ділиться він.


Цікаво, що Томас уже думав про таке татуювання у 2021 році, коли Англія грала у фіналі Євро-2020 з Італією, але цього разу він вирішив це зробити в останню хвилину. "Це показує, як людина може залишатися позитивною незалежно від обставин," – каже власник салону, Джек Вілкінсон.

Томас, який відомий своїм оптимізмом серед друзів, закликав інших уболівальників зробити подібні жести підтримки на майбутніх турнірах. "Це лише питання часу, коли ми щось виграємо," – упевнений уболівальник.

Переконання Томаса у майбутній перемозі на Чемпіонаті Європи 2028, який відбудеться у Великій Британії та Ірландії, лишається незламним. Його історія є втіленням віри і підтримки, яка, безумовно, викликає захоплення і надихає інших незважаючи на тимчасові поразки