Неймовірно: дівчина змінилася до невпізнання після відмови від алкоголю і наркотиків (фото)

Своєю історією Ейнслі Лаудон захотіла надихнути інших людей

Мешканка шотландського міста Кілмарнок вирішила поділитися своєю історією, показавши, як змінилося її життя після позбавлення від алкогольної та наркотичної залежності. Ейнслі Лаудон поділилася фотографіями свого кардинального перетворення на своїй сторінці в Instagram, передає видання segodnya.

У 2018 дівчина стала учасницею групи Cocaine Anonymous, в якій і пройшла нелегкий шлях від залежності до повного одужання. Завдяки цьому її життя змінилася в кращу сторону: Ейнслі перестала вживати алкоголь і наркотики, навіть знайшла нову роботу. Вона розповіла, що в такі проблеми у неї почалися ще в підлітковому віці.

"Мені здавалося, що якщо підлітки напиваються - це нормально. До якогось моменту все дійсно було під контролем. Але з часом вживання алкоголю переросло в залежність, до якої додалася тяга до кокаїну", - каже Лаудон.

Дівчина додала, що її постійний п'яний і не зовсім адекватний вигляд позбавляв її роботи, тому що її відразу звільняли. Перед нею був вибір: відправитися у в'язницю, накласти на себе руки або побороти свою залежність. Як бачимо, Ейнслі вибрала останній варіант і вирішила поділитися своєю особистою історією, щоб надихнути тих людей, які опинилися в подібній ситуації.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, хлопець на 100 днів відмовився від популярного напою і поділився результатом.