Головна Новини Суспільство неймовірно Найдорожчого в світі гоночного голуба продали за 1,5 млн євро
commentss НОВИНИ Всі новини

Найдорожчого в світі гоночного голуба продали за 1,5 млн євро

Самка New Kim бере участь в гонках на короткі, середні і довгі дистанції

15 листопада 2020, 17:10 comments1520
Поділіться публікацією:

Гоночного голуба на прізвисько New Kim продали в Бельгії за 1 320 000 євро мільярдерові з Китаю Го Вейнчену. Про це повідомляє The Brussels Times.

Найдорожчого в світі гоночного голуба продали за 1,5 млн євро

Фото: из открытых источников

Гастон Ван Де Ваувер з Антверпена відмовився від пташиних гонок через стан здоров'я і виставив на продаж на аукціоні 400 своїх птахів. Стартова ціна за New Kim — 200 євро. За п'ять хвилин вартість птиці зросла до 420 000 євро і зараз становить 1 320 000 євро. Відзначено, що New Kim бере участь в гонках на короткі, середні і довгі дистанції.

Торги проходять в PIPA (Pigeon Paradise), міжнародному онлайн-салоні любителів голубів, заснованому іншим бельгійцем, Ніколаас Гізельбрехтом з Кнесселаре в Східній Фландрії. Покупець з ніком Hitman (Го Вейнчен) має намір зв'язати New Kim з одним зі своїх самців і готовий заплатити стільки, скільки буде потрібно, як пише видання. Торги закінчуються завтра. Тим часом, де Ваувер ніколи не витрачав на голуба стільки грошей.

Раніше "Коментарі" писали, що б рітанскій водій примудрився влаштувати 6 аварій за одну хвилину, потрапивши на відео. Чоловік, який на повороті вдарив відро для сміття, не впорався з керуванням, врізався машини і в стіну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини