На Алясці рибалка зловив справжнього "морського монстра" (ФОТО)

«Морського монстра» відпустили назад у воду

Вирушаючи на риболовлю, 39-річний американець Нейт Ісзак навіть не підозрював, який дивовижний улов на нього чекає. Чоловік поділився фотографіями справжнього "морського чудовиська".

Відомо, що під час риболовлі на Алясці Нейт зловив великого вугра-вовка, який вразив усіх не лише своїм розміром, але і зовнішнім виглядом.

"Коли ми побачили, кого я витягнув із води, в повітрі повисло нервове мовчання", - згадує американець.

Нейт розповів, що раніше зустрічав таких риб, але вони були набагато меншими. Він акуратно підняв "морського монстра" і провів невелику фотосесію, показавши його грізний вигляд і величезну пащу. Після цього рибалка відпустив свій улов назад у воду. Нейт зазначив, що йому подобається сам процес риболовлі, а не те, скільки здобичі він принесе додому.

До слова, вугор-вовк немає жодного стосунку до вугрів, його відносять до сімейства вовчих риб. Він дійсно виглядає страхітливо, але насправді ця риба досить полохлива і не нападе на людину, якщо її не провокувати. Представники цього виду здебільшого живуть у печерах і ущелинах. Вони харчуються крабами, молюсками, морськими їжаками.

Нагадаємо, американець Дена Будрі розповів, як одного разу зловив звичайного окуня, але, заглянувши йому в рот, жахнувся, бо на нього дивилася змія. Очевидно, що вона повинна була стати вечерею.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що біля берегів Індії рибалки зловили велику і рідкісну рибу, вага якої склала 900 кілограмів. Пізніше її продали за 20 тисяч рупій, що становить приблизно 273 долари США.