Головна Новини Суспільство неймовірно Марічка Падалко пояснила форс-мажор у прямому ефірі, під час якого втратила зуб (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Марічка Падалко пояснила форс-мажор у прямому ефірі, під час якого втратила зуб (відео)

Інцидент із зубом з Марічкою Падалко стався прямо під час програми "ТСН"

16 липня 2020, 12:37 comments4039
Поділіться публікацією:








Вчора у прямому ефірі "ТСН" на каналі "1+1" у телеведучої Марічки Падалко випав передній зуб. Попри неприємність, журналістка сховала його в долоню і продовжила вести передачу. Однак інцидент викликав резонанс в Мережі, тому Падалко пояснила випадок на своїй сторінці в Instagram.

Марічка Падалко пояснила форс-мажор у  прямому ефірі, під час якого втратила зуб (відео)

За словами Марічки, років 10 тому її маленька донька випадково відбила їй частину зуба, який вона вирішила радикально переробити тільки тепер. Падалко каже, що порушила заборону доктора надкушувати їжу передніми зубами до закінчення лікування, тому й стався форс-мажор в ефірі. До речі, телеглядачі поставилися до цього з розумінням і буквально завалили Марічку словами підтримки в Мережі.

Як раніше повідомляли "Коментарі", журналіст з Грузії Георгій Габунія звернувся до президента Росії. Він вилаяв Володимира Путіна в прямому ефірі телеканалу Mtavari Arxi і пообіцяв лідеру РФ, що не буде оскверняти його могилу. З глядачами чоловік розмовляв на грузинському. І лише в кінці звернення він перейшов на російську і знову звернувся особисто до Путіна.

"Володя, дорогий мій. Я ось подумав, і вирішив, що не можна оскверняти твою могилу. Хоча я й обіцяв, але робити цього не буду. Ти навіть л..на грузинського не вартий".

Під час програми він також сказав, що Путін застосував проти Грузії зброю і "хіба що ще не скинув на країну ядерну бомбу". Тому журналіст пообіцяв використовувати проти російського президента єдину зброю, яка є в його розпорядженні, — слово.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини