Головна Новини Суспільство неймовірно "Мама-монстр": 723 роки в'язниці для матері, яка гвалтувала своїх дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

"Мама-монстр": 723 роки в'язниці для матері, яка гвалтувала своїх дітей

Окружний прокурор Скотт Андерсон виніс вирок матері, заявивши, що "вона заслужила кожен його день"

5 листопада 2020, 17:15 comments1895
Поділіться публікацією:

Марі Лешер (41 рік) з Алабами в США і її чоловік Майкл Лешер протягом 10 років гвалтували двох своїх дочок в Фолквілле. Про це повідомляє New York Post.

"Мама-монстр": 723 роки в'язниці для матері, яка гвалтувала своїх дітей

Фото: Мари Лешер и Майкл Лешер. New York Post

За повідомленнями місцевих ЗМІ, пара Лешер гвалтувала своїх дочок, яким було 13 і 16 років. Марі Лешер, яка постала перед судом в окрузі Морган в штаті Алабама, була засуджена до 723 років позбавлення волі. Відзначено, що покарання, дане матері, було найсуворішим з коли-небудь існували. Майкла Лешера за аналогічні злочини засудили до 438 років позбавлення волі. Подробиці діла не поліцією розкриваються.

Сексуальне насильство над дівчатками було помічено їх шкільними вчителями у 2007-му, після того, як психолог побачила травму шиї в однієї їх дочок Лешер. Але прокуратура поновила справу через багато років, коли дівчатка вже виросли та були готові дати свідчення, повідомили ЗМІ. Окружний прокурор Скотт Андерсон виніс вирок матері, заявивши, що вона "заслужила кожен його день".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що кандидат, який помер місяць тому від Covid-19, увійшов до парламенту в США. Девід Анда набрав 33 відсотки голосів, перемігши одного з найсильніших опонентів у штаті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини