Люди будуть непритомніти: у США відкриють неймовірні гібридні американські гірки (ВІДЕО)

Любителі гострих відчуттів у пошуках адреналіну зможуть спробувати свої сили, покатавшись на неймовірних нових американських гірках.

Днями стало відомо, що фанати американських гірок зможуть випробувати свої нерви, прокатившись на нових гібридних гірках, зроблених із сталі та дерева. Атракціон з унікальним "переворотом" з'явиться влітку 2023 року у Хершипарку у Пенсільванії (США).

Wildcat's Revenge будуть побудовані за індивідуальним замовленням та розташовані в районі парку Midway America. Зазначається, що металева "гусениця" буде додана до вже існуючого дерев'яного каркасу атракціону під назвою "The Wildcat", який є класичними дерев'яними американськими гірками.

Цей атракціон був закритий влітку поточного року на реконструкцію і тільки зараз стало відомо про те, що керівництво парку готує неймовірний апгрейд гірок, який порадує всіх шанувальників екстремальних розваг.

Повідомляється, що Wildcat's Revenge матиме максимальну швидкість понад 99 кілометрів на годину, висоту 140 футів, довжину понад 99 метрів і час у дорозі 2 хвилини 36 секунд.

Гості повинні мати зріст від 1.20 м або вище, щоб отримати право покататися на цих американських гірках. Гірки матимуть чотири перевороти, падіння на 82 градуси та неймовірний "переворот" униз, якому немає аналогів у сучасному світі.

Варто відзначити, що наступного літа Hersheypark відзначить 100-річчя від дня відкриття першого атракціону Wild Cat у цьому легендарному розважальному парку.

Раніше "Коментарі" писали про те, що фанати в шоці: роль Геральта в серіалі "Відьмак" від Netflix зіграє інший актор. Про це повідомили у соціальній мережі Instagram представники стрімінгового сервісу Netflix. Ця новина викликала величезний резонанс у фанатській спільноті.