Головна Новини Суспільство неймовірно Італійка тричі перенесла COVID в 101 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Італійка тричі перенесла COVID в 101 рік

Італійка перехворіла три рази коронавірусом - їй 101 рік

30 листопада 2020, 16:06
Поділіться публікацією:

Епідемія коронавірусу, яка охопила весь світ, ставить перед людством нові завдання. Поки вчені б'ються над створенням вакцин, а статистика захворюваності дає невтішні результати, Італія може похвалитися своєрідним рекордом. Одна з італійських довгожительок Марія Орсінгер тричі перенесла коронавірусне захворювання і, попри похилий вік, його перемогла. Відзначається, що у свої 101 рік, жінка перенесла коронавірус в легкій формі.

Італійка тричі перенесла COVID в 101 рік

Руки жінки похилого віку

"Маму госпіталізували, але вже тоді лікар сказала мені, що з усіх літніх пацієнтів ніхто так просто не переносив це захворювання. У неї фактично не було температури й дихала вона самостійно", — розповіла одна з дочок Орсінгер.

Перший раз у Марії діагностували захворювання ще на початку пандемії — в лютому. Другий раз вона примудрилася підхопити його у вересні, в другу хвилю поширення хвороби. Літню жінку госпіталізували більш ніж на два тижні. Третій раз тестування показало хворобу на минулому тижні.

Відзначається, що Марія почуває себе добре, на апетит не скаржиться. Медичний персонал заявляє, що у бабусі залізний характер. Вона виявилася єдиною, коли госпіталізували з пансіонату для літніх людей в Ломбардії.

Як повідомляв портал "Коментарі", одна з мешканок будинку з догляду за людьми похилого віку вирішила замовити стриптизера. Про це повідомляє британське видання The Sun. У закладі для людей похилого віку встановлено "дерево бажань", на яке пацієнти установи можуть вішати записки зі своїми мріями та бажаннями. Пенсіонерка Джоан, вік якої становить 89 років, захотіла, щоб перед нею виступив стриптизер в костюмі пожежника. Керівництво пансіонату вирішило виконати бажання Джоан, оскільки, за словами керуючого персонал намагається забезпечити повноцінне життя для пацієнтів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини