Дівчина зі Словенії заради грошей відпиляла собі руку, але її план не спрацював

Зараз дівчині загрожує тюремний термін

22-річна дівчина, яка проживає в Словенії, вирішила швидким, але жорстоким методом розбагатіти. Разом зі своїм хлопцем, вона пішла на хитрість і відпиляла собі частину руки, щоб отримати мільйон євро страховки. Таку інформацію надало видання ВВС.

Юлія Адлесіч у 2019 році за допомогою циркулярної пилки відрізала собі руку вище зап'ястя і поїхала в лікарню. Відпиляну кінцівку вона не привезла з собою, щоб лікарі не змогли її пришити назад. Дівчина все заздалегідь спланувала, щоб отримати мільйонну страховку, яка б забезпечила їй комфортне життя. Однак, план дівчини і її хлопця не спрацював, тому що їх швидко викрили.

Співробітники поліції з'ясували, що напередодні інциденту дівчина оформила відразу 5 страховок, а її спільник вивчав в інтернеті інформацію, що стосується штучних рук. Всі отримані докази були направлені в суд. І тепер зловмисниці загрожує 2 роки тюремного терміну, а її хлопцю - 3 роки. Ще поліція з'ясувала, що батько Юлії знав про те, що відбувається, тому також отримав 1 рік умовного терміну.

Видання повідомляє, що, якби план дівчини спрацював, вона б отримала половину грошей відразу, а іншу половину їй би виплачували щомісяця. До слова, відпиляну частину руки дівчині все-таки пришили назад.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що австрієць відпиляв собі ногу і запік її в духовці, щоб не працювати.