Головна Новини Суспільство неймовірно Чоловік вийшов з тривалої коми після жарту брата
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік вийшов з тривалої коми після жарту брата

За короткий час стан чоловіка стабілізувався

8 листопада 2020, 15:25 comments1402
Поділіться публікацією:

Молодий чоловік з Тайваню влітку потрапив в серйозну дорожньо-транспортну пригоду, в результаті якої з численними травмами був доставлений в лікарню. Він провів 62 дні в комі й вийти з неї хлопцеві допоміг його брат, який прийшов провідати родича і "кинув" влучний жарт.

Чоловік вийшов з тривалої коми після жарту брата

Фото: Getty Images

Відомо, що у чоловіка були важкі ушкодження, і він переніс кілька операцій. Його стан стабілізувався, але приходити до тями він не поспішав. Одного разу до нього в палату навідався брат, він пожартував, що, якщо той зараз не прийде в себе, він з'їсть його улюблену страву — куряче філе.

Несподівано пульс потерпілого почав частішати й він прийшов до тями. Йому за короткий час вдалося повністю відновити сили та здоров'я, тому незабаром він виписався з лікарні. Пізніше він прийшов з великим тортом і подякував медичному персоналу за те, що вони боролися за його життя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що геймер з Китаю буквально лопнув від люті через поразку в комп'ютерній грі. Чоловікові вдалося викликати швидку й отримати своєчасну медичну допомогу, яка врятувала йому життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини