Бразилець, кинутий напередодні весілля, одружився сам із собою (ФОТО)

Весільна церемонія коштувала 350 тисяч реалів

На курорті Ітакаре, який є "перлиною" узбережжя Бразилії, відбулася досить дивна весільна церемонія. 33-літній чоловік одружився сам на собі й судячи з фото, дуже щасливий цій події.

Бразильський лікар Діого Рабель вирішив не засмучуватися через те, що його кинув коханий і влаштував весілля, запросивши своїх близьких родичів та друзів. Церемонія відбулася на березі Атлантичного океану, на пляжі серед пальм. Перед чоловіком стояло дзеркало, і він в оточенні гостей сказав собі: "Так".

Судячи з фотографій, Діого цілком задоволений своїм вибором. Таким чином, він хотів показати, що не обов'язково бути з кимось, щоб відчувати щастя та гармонію.

До слова, вартість весільної церемонії склала 350 тисяч реалів (близько 1,8 млн гривень).

Нагадаємо, що 34-річна британка уклала шлюб з самим "старшим" деревом в парку Rimrose Valley і хоче змінити прізвище. Таким чином, вона хотіла привернути увагу оточуючих до протесту проти будівництва дороги в даній місцевості.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які у світі існують весільні традиції, деякі з них настільки дивні, що в них складно повірити.