Аварійна посадка літака: на борту виявили непередбаченого пасажира

Миша на борту змусила літак Scandinavian Airlines здійснити незаплановану посадку

Незвичайний пасажир спричинив справжній переполох на борту літака Scandinavian Airlines, що слідував з Осло до Іспанії. Літак був змушений здійснити вимушену посадку в аеропорту Копенгагена після того, як одна з пасажирок, готуючись до обіду, виявила мишу, яка вирішила з'явитися прямо із її ланч-боксу. Цей інцидент не тільки налякав пасажирів, але й спричинив серйозні зміни у планах рейсу.

За словами очевидця Ярле Боррестада, миша вискочила з упаковки обіду його сусідки по сидінню.

"Вірите чи ні, але коли дама поряд відкрила пакунок з ланчем, звідти вискочила жива миша," розповів він.

Команда літака негайно відреагувала на цю несподіванку. Пілот, діючи відповідно до строгих авіаційних правил, які забороняють перебування гризунів на борту через потенційну загрозу пошкодження електричних систем, прийняв рішення про екстрену посадку.

Після приземлення в Данії пасажири були пересаджені на інший літак, який відправив їх до пункту призначення в Малазі. Авіакомпанія Scandinavian Airlines вибачилася перед своїми клієнтами і пообіцяла вжити додаткових заходів безпеки, включаючи ретельнішу перевірку харчових продуктів.

"Таке трапляється вкрай рідко, але ми вже запровадили спеціальні інструкції для наших постачальників, щоб гарантувати, що подібне не повториться", - прокоментував представник компанії.

Читайте також на порталі “Коментарі” - Трагічний випадок стався на борту внутрішнього рейсу в Італії, коли 57-річна стюардеса Габріела Каріо померла на очах у шокованих пасажирів та колег. Мати трьох дітей, яка працювала в авіакомпанії ITA Airways, відмовилися від медичної допомоги, бажаючи швидше повернутися додому до своєї родини в Рим.