Аргентинець переніс 32 операції, щоб стати схожим на ельфа (ФОТО)

Аргентинець вже шість разів змінював колір очей

29-річний аргентинець Луїс Падрос прославився на весь світ завдяки своєму божевільному бажанню змінити зовнішність і стати схожим на космічного ельфа. Хлопець вже переніс 32 операції й не збирається зупинятися.

Відомо, що аргентинець з самого дитинства захоплювався книгами та фільмами в жанрі фентезі, особливо йому подобалися ельфи. Ставши підлітком, він зважився на зміни у своїй зовнішності, спочатку освітлив волосся, почав носити контактні лінзи й робити спеціальний макіяж, щоб бути схожим на казкового персонажа. Але з часом, чоловік зрозумів, що цього недостатньо і зважився на радикальні зміни.

Луїс звернувся до пластичного хірурга і спочатку виправив форму носа, потім наростив собі "ельфійські" вуха. Потім змінив форму очей, зробив підтяжку обличчя і шиї. Він уже 6 разів міняв колір очей. І на цьому не збирається зупинятися.

У наступному році аргентинець збирається зробити ще кілька операцій, серед яких імплантація лицьової 3D-маски - для "досконалої симетрії".

Хлопець зізнався, що не збирався ставати відомим, але його прагнення стати ельфом зробило його популярним і почало приносити дохід. Зараз Луї працює моделлю в пластичної хірургії. Завдяки цьому частина його операцій була проведена безкоштовно. Але за підрахунками, зміна його обличчя коштувала близько 100 тисяч доларів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що модель з Великобританії настільки сильно хоче "стати" голлівудською знаменитістю Кім Кардашьян, що вже витратила на зміну свого образу понад 1,3 мільйона доларів. Дівчина намагається копіювати не тільки зовнішність зірки, але і її стиль в одязі.