Головна Новини Суспільство неймовірно Американка випадково знайшла в себе у ванній вхід до таємної квартири: відео стало вірусним
commentss НОВИНИ Всі новини

Американка випадково знайшла в себе у ванній вхід до таємної квартири: відео стало вірусним

Ролик мешканки Нью-Йорка набирає популярність в TikTok

5 березня 2021, 16:54 comments1500
Поділіться публікацією:








Мешканка Нью-Йорка з жахом виявила цілу таємну квартиру за дзеркалом у своїй ванній. Туди вона пробралася через секретну дірку в стіні. Про це пише Daily Mail.

Американка випадково знайшла в себе у ванній вхід до таємної квартири: відео стало вірусним

Фото з відкритих джерел

Так, Саманта Хартсоу одного разу помітила, що відчуває прохолодний вітерець, коли знаходиться у ванній. Хоча в той момент не було відкрито вікно або ж працювала вентиляція. Вітер дув від дзеркала. Коли жінка зняла його зі стіни, то виявила там діру. Пробравшись через отвір, дівчина потрапила в порожню квартиру.

Темна багатокімнатна квартира виглядає чи то як покинута, чи то недобудована. Дівчину жахнула знахідка тим, що, виявилося, будь-хто міг пробратися до неї у ванну через цю таємну квартиру — вхідні двері виявилися незамкненими.

Саманта й гадки не мала, що її чекало, коли вона почала своє невелике розслідування, з'ясовуючи джерело вітру в її ванній. Тому жінка хоробро задокументувала своє слідство для TikTok.

"Отже, я йду в свою ванну, — говорить вона в ролику, зупиняючись прямо у дверного косяка, — і прямо тут я відчуваю, як на мене дме холодне повітря".


Відео, яке зняла жителька, стало вірусним в соціальній мережі. Багато коментаторів порівнюють це жахливе відкриття зі сценою з фільму жахів Candyman. За сюжетом цієї картини, страхітливий вбивця раптово виявляється в таємному лігві в чиємусь будинку.

Раніше портал "Коментарі" розповів, що нічне небо Китаю осяяли незвичайні сузір'я — група творчих умільців відтворила знамениті твори художника Вінсента Ван Гога за допомогою безпілотників. 600 дронів дозволили "художникам" увійти в світову історію і залишитися на сторінках "Книги рекордів Гіннесса".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини