Головна Новини Суспільство неймовірно Як водою змило: в Німеччині безслідно зник фалос завдовжки два метри
commentss НОВИНИ Всі новини

Як водою змило: в Німеччині безслідно зник фалос завдовжки два метри

Статуя знаходилась на відстані в 140 км від Мюнхену

7 грудня 2020, 23:32
Поділіться публікацією:

Ви напевно чули історію про таємниче зникнення обеліску в США, який за декілька днів нібито знайшли в Румунії. Подібна історія відбулась в Германії, тільки замість скульптури зник двометровий дерев’яний виріб у формі фалосу, встановлений на горі Грюнтен за 140 кілометрів від Мюнхена.

Як водою змило: в Німеччині безслідно зник фалос завдовжки два метри

З обставин видно, що, на відміну від випадку з американським аналогом, прибульці не доклали своїх рук. Монумент вагою 200 кілограмів просто спиляли та залишили на місці злочину тільки тирсу. Хоча злочин це, чи ні — питання досить спірне, адже про автора та володаря цього "витвору мистецтва" майже нічого не відомо.  

Свого роду статуя з’явилась на горі декілька років тому. Якщо вірити чуткам, то це був дружній подарунок молодому парубку, який зовсім не сподобався його родині, тож було прийняте рішення затягти виріб на гору. Після знаходження фалос досить швидко перетворився на пам’ятку та став користуватися популярністю серед туристів. 

Схожа статуя була знайдена у 2017 році на горі Отшер в Австрії. Фалос завдовжки півтора метра вже хотіли передати монахам ордену цистерціанців, але знайшовся невідомий діяч мистецтва, який приладнав до статуї дерев’яні вуха, лапи та морду, тож фалос перетворився на щось схоже з ведмедем та залишився на місці.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що американський журнал Time назвав 2020 рік найгіршим роком у світовій історії. На обкладинці нового номера видання, цифри 2020 два рази перекреслені червоним, а нижче напис "Найгірший рік з усіх".

Крім того, стало відомо, що дружина Сергія Захарова, який загинув в результаті ДТП з вини Михайла Єфремова, показала листа, написаного їй актором вже в ув'язненні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини