Вбита Еріка і дитячі анкети: соцмережі не вгамовуються через народне опитування Зеленського

Соцмережі рясніють мемами на тему опитування Зеленського в день виборів

Кілька днів тому, 13 жовтня, президент України Володимир Зеленський анонсував проведення масштабного опитування українців у день місцевих виборах на виборчих дільницях. В Офісі президента запевняють, що це саме опитування, а не референдум. Ініціатива тут же викликала бурхливе обговорення в соціальних мережах. "Коментарі" зробили підбірку народної творчості - найвдаліші фотожаби, жарти і меми на цю тему з соцмереж.

Дуже багато користувачів запропонували свої варіанти п'яти питань. Відразу кілька українців згадали казус під час прямого ефіру, коли Зеленський "питав" про те, хто вбив Еріку. Звичайно ж, задум з питаннями деяким нагадав дитячі анкети, популярні раніше. Як можна побачити, нестачі в фантазії в українців немає.

Нагадаємо, в Мережу злили нібито бланк з п'ятьма питаннями з опитування Зеленського в день виборів. Перші два питання в опублікованій анкеті збігаються з тими, що напередодні озвучив Зеленський. Мова про пропозицію введення довічного ув'язнення для топ-корупціонерів і створення вільної економічної зони на Донбасі.