У Великобританії провели конкурс на найбруднішу спальню (фото)

Переможниця отримає абсолютно нове ліжко вартістю 400 фунтів стерлінгів

Компанія BedSOS, яка займається виготовленням і продажем меблів для спальні, вирішила провести вельми незвичайний конкурс. Так, керівництво фірми придумало конкурс на "найбруднішу спальню", передає видання newsyou.

Варто зазначити, що участь взяло понад 300 осіб, які відправили знімки своїх неприбраних кімнат. Але переможницею стала Сара з графства Даун в Північній Ірландії, кімнату якої автори цієї ідеї оцінили як саму захаращену. Тепер Сара заслужено отримає свій приз - абсолютно нове ліжко, вартість якого становить 400 фунтів стерлінгів.

Нижче ви можете побачити "спальню-переможницю", яка визнана найбруднішою в Великобританії. У кімнаті накопичилося так багато речей, що потрібен певний час, щоб детально їх розглянути, правда? Також тут опубліковані фотографії кімнат, які трохи не дотягли до перемоги в конкурсі.

Раніше ми повідомляли про те, що дівчинка до невпізнання оновила будинок. Спочатку 12-річна Беа без особливого азарту допомагала мамі виконувати домашні справи, але потім вона зацікавилася оновленням їх житла. Її так сильно потягнув цей процес, що вона вирішила повністю зайнятися дизайном і довести розпочату справу до кінця.