Смішні витівки собак, які змусять вас посміхнутися (Фото)

Чотирилапі друзі інколи поводяться кумедно та дивно

Кожен, у кого є вдома пес, спостерігав за деякими нелогічними та цікавими діями свого улюбленця. Неодноразово витівки тварини змушують сміятися та посміхатися.

Саме потішним вчинкам домашніх тварин присвячена наступна підбірка. Сподіваємося, знімки подарують вам настрій та змусять любити собак ще більше.

1. З чотирилапим другом завжди весело гратися в сніжки.

2. Цікаво, і як він в такій позі зумів заснути.

3. Готовий на все заради досягнення своєї мети.

4. Коли ніяк не можеш усвідомити, що подорослішав.

5. Одна собака добре, а за двома - цікавіше спостерігати.

6. Головний герой сімейного селфі.

7. Коли твій вірний пес слідує за тобою всюди.

8. Навіть великі хлопчики бояться грому.

9. Найфотогігієнічніший ховрашок у світі.

10. Коли стомився від довгої прогулянки влітку.

Нагадуємо, що В США придумали смішний челендж в аномальні морози. Він називається "FrozenPants" (Заморожені штани). Головна задача челенджу полягає в тому, що люди залишають одяг в публічних місцях та фотографують це. Через низькі температури одяг замерзає та стає схожим на дивних чоловічків. Курйозні кадри вже встигли заполонити стрічки соціальних мереж. Подивитися знімки та відео челенжду можна в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що з голлівудською красунею, зіркою серіалу "Велика маленька брехня" Ніколь Кідман трапилася неприємна історія в Сіднейському оперному театрі. Знаменитість стала жертвою агресії невідомого чоловіка. голлівудська актриса разом зі своїм чоловіком Кітом прийшла в театр на постановку "Весела вдова". Коли спектакль закінчився, Ніколь Кідман і її чоловік були вражені грою акторів, тому вирішили поаплодувати їм стоячи. Але глядачеві, що сидів позаду них, це не сподобалося, і він почав обурюватися. Що відбулося далі, читайте в нашому матеріалі.