Речі, які миттєво покращать ваш день (ФОТО)

Можна придушувати себе ще більше сумною музикою або купувати милі речі, які зможуть викликати посмішку і поліпшити навіть найпохмуріший день

У кожного з нас бувають дні, коли все пішло зовсім не так. І причин для цього може бути величезна кількість: сварка з близькими, проблеми на роботі або просто поганий настрій. Однак навіть в такі дні потрібно вчитися фокусуватися на речах, які допоможуть трохи підбадьоритися і подивитися на ситуацію з іншого боку. Про це пишуть "Ідеї 24. Юа".

Пропонуємо вашій увазі підбірку фотографій з милими штучками, які, схоже, були придумані спеціально для підняття настрою. Адже кому з нас не хочеться зарядитися маленькою порцією позитиву, прийшовши додому?

Є тут і смішні ганчірки для витирання пилу, від одного вигляду яких стає весело. Є спеціальна подушка для тих, хто любить обніматися, але живе один. А є олівці з мотиваційними словами, за допомогою яких можна не тільки щось зробити (намалювати, написати), але і отримати порцію натхнення. Стругачки до олівців виглядають, до речі, не менш незвично і смішно. Так що, дивіться і вибирайте, яку річ вам потрібно терміново додати у свою колекцію.

Як повідомляло видання "Коментарі", "геніальні" лайфхаки від творчих людей. У житті кожного з нас бувають ситуації, коли потрібно щось придумати, щоб підлаштуватися під непередбачену ситуацію. Однак хтось це може робити з легкістю, а комусь доведеться гарненько подумати, перш ніж в голову прийде та сама геніальна ідея.
Пропонуємо вашій увазі серію знімків, які демонструють, на що здатна людська фантазія, якщо незамінний лайфхак потрібен "тут і зараз".
Є в цій підбірці геній, який придумав пристосування для тих, хто постійно хоче пити. Тепер це можна зробити легко, не відриваючись від важливих справ. А наступний автор ідеї відмінно придумав, що робити, якщо речей в гардеробі багато, а місця, навпаки, мало.