Пухнастик знайшов губну помаду господині і з'їв її - кумедні фото

Помаду з мордочки собаки довелося відмивати кілька днів

Інколи домашні тварини роблять дуже кумедні речі. Про один такий випадок розповіла й американка Фарра Сміт Вайс виданню The Dodo.

Одного разу жінка пішла у справах та залишила на кухонному столі нову губну помаду, якою їй так і не судилося скористатися.

Кішка Фарри, на ім'я Доллі Роуз "викинула" зі свого улюбленого столу непотрібні речі та вляглася туди сама. Так нова помада опинилася на підлозі. В той час на кухню завітала ще одна домашня тварина жінки - грайлива собака Мерфі. Тварина захотіла випробувати косметику на смак, тож вона відгризла тюбик та з'їла яскраву червону помаду.

Коли господиня тварин прийшла додому, вона одразу зрозуміла, хто скоїв злочин - лапи Мерфі залишали червоні відбитки на підлозі. Потім пес повернувся обличчям до Фарри.

Виявилося, що мордочка тварини та шерсть були повністю в губній помаді. Господиня не могла втриматися від сміху. Лаяти красуню не стала. Мерфі так і не зрозуміла, чому її власниці так смішно. За словами Фарри Сміт, помаду довелося відмивати кілька днів.

Нагадуємо,
що дослідження науковців показало, що батьки за часту мають своїх улюбленців серед дітей. Відповідно мами більше хочуть проводити часу з доньками, тати — з синами. Тобто у сім'ї батьки люблять когось одного трохи більше за іншого.
Також сайт "Коментарі" розповідав, що к
оролівські кондитери розкрили таємницю приготування різдвяного пряникового будиночка. Їстівна домівка кожного року прикрашає новорічний стіл Єлизавети II. Королівську страву можна легко приготувати з простих інгредієнтів в домашніх умовах.