Головна Новини Суспільство Приколи Повторювати за мамою: соцмережі милуються найдружелюбнішим котом (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Повторювати за мамою: соцмережі милуються найдружелюбнішим котом (ВІДЕО)

Перед чарівністю чотирилапого неможливо встояти

17 грудня 2020, 15:49
Поділіться публікацією:








Соцмережі наповнилися зачарованими коментарями після появи історії кота Майло і його господарки Хізер Кемпбелл. Про напрочуд дружелюбного домашнього улюбленця розповідає спецпроект The Dodo.

Повторювати за мамою: соцмережі милуються найдружелюбнішим котом (ВІДЕО)

Майло легко підкорив серця юзерів у соцмережах. Фото: heatherkjc, Instagram

30-річна канадка Хізер Кемпбелл працює адміністратором бази даних у місцевій ІТ-компанії. Як і багатьом іншим людям, навесні їй довелося змінити звичний офіс на дистанційну роботу. Але в цьому знайшовся й значний плюс: відтепер Кемпбелл може приділяти достатньо уваги своїм домашнім улюбленцям. До того ж вона щедро ділиться інформацією про будні, проведені поруч із котами, у власних соцмережах.

Найбільше уваги користувачів дістається її шестирічному улюбленцю Майло. Пухкий котик черепахового окрасу — чи не найбільш дружелюбна тваринка на просторах інтернету. В одному із роликів Хізер показала, як Майло постійно супроводжує її під час звичайних щоденних процедур. 

"Коментарі" вирішили познайомити своїх читачів із товариським котом. Три хвилини відео — і заряд гарного настрою вам гарантований.

Так, кіт чекає, допоки господарка прийме ванну, залюбки умивається і чистить зуби разом із нею. Ба більше: Майло навіть вимагає, аби його мордочку також протерли спеціальним лосьйоном. Почитати Хізер Кемпбелл майже не вдається: кіт відволікає всю увагу на себе.

Цікаво, що Майло — не єдиний домашній улюбленець Кемпбелл. Про життя  інших хвостатих жінка також залюбки розповідає на сторінці в Instagram.

Довідково. The Dodo — американський медіа-проект, який розповідає історії тварин і бореться за їхні права. Існує із 2014 року. Контент транслюється у численних соцмережах, зокрема Facebook, Twitter, Instagram, TikTok

Якщо ж ви більше любите собак, ніж котів, то видання "Коментарі" рекомендує переглянути підбірку фото песиків, які стали "великими хлопчиками".

Також портал повідомляв, що школярка замінувала свій навчальний заклад через котика.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини