Головна Новини Суспільство Приколи Політик влаштував пожежу під час онлайн-конференції (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Політик влаштував пожежу під час онлайн-конференції (відео)

Том хотів запалити свічку, але замість неї запалив аркуш паперу і себе

11 грудня 2020, 17:13
Поділіться публікацією:

Це курйозний інцидент стався під час онлайн-конференції, на якій були присутні 30 людей.

Політик влаштував пожежу під час онлайн-конференції (відео)

Політик влаштував пожежу під час онлайн-конференції. Фото: unsplash

Так, радник в адміністрації Лондона Том Слейх випадково влаштував пожежу. У якийсь момент йому захотілося запалити свічку за допомогою запальнички, але все пішло трохи не за планом. Через неакуратне поводження з вогнем він замість свічки підпалив аркуш паперу, який лежав на столі. У ролику можна побачити, як Том злякався від такого повороту подій, але він не розгубився, а через пару секунд загасив вогонь. Деякі колеги навіть не встигли зрозуміти, що сталося, тому що пожежа тривала не більше трьох секунд.

"Сьогоднішній день пройшов абсолютно не так, як я сподівався. Уникнув серйозного опіку, зануривши руку в раковину з холодною водою. Полум'я вдалося загасити без допомоги рятувальників", — поділився чоловік на своїй сторінці в Twitter.

Варто також зазначити, що подібний курйозний випадок уже був. На ще одній онлайн-конференції американець Кріс Платцер звільнився після того, як під час робочої зустрічі в Zoom кинув свого кота на підлогу і пив пиво.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому британка перетворила свій будинок на звалище. Цією історією поділилася британська волонтерська організація, яка нещодавно з ними сталася. 60-річна Сільві вирішила протягом 20 років не прибиратися в будинку, тому у неї накопичилося 27 тонн сміття.

На допомогу жінці прийшли сусіди, тому що вони почали помічати, що ситуація ставала тільки гірше. Так, вони побачили, що Сільві не викидає сміття і цілий день може провести на порозі свого будинку. Тоді Сара з Крейгом вирішили поговорити з нею і з'ясувати, що ж сталося.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини