"Пандемія хвилюється раз": подорожчання продуктів через пандемію висміяли карикатурою

У мережі продовжують жартувати на тему масового ажіотажу на певні продукти

Деякі харчові продукти й далі продовжують рости в ціні, тому користувачі в інтернеті не перестають жартувати на цю тему. Так, нещодавно в мережі опублікували забавну карикатуру, яка наочно демонструє, як дорожчають продукти під час пандемії коронавірусу.

Не так давно люди бігли в найближчі супермаркети та магазини, щоб купити річний запас гречки та туалетного паперу. До речі, до цього часу так і не зрозуміло, чому саме вони викликали такий ажіотаж.

Зараз же справа дійшла і до інших товарів, без яких ми не обходимося жодного дня - це цукор і соняшникова олія, а також інші необхідні продукти.

Відомий карикатурист Сергій Йолкін вирішив подивитися на цю ситуацію з гумором, тому створив смішну карикатуру, яка як не можна точно відображає сьогоднішню реальність. Так, в Telegram-каналі "DW Главное" опублікували його роботу, зі змістом якої люди повністю погодилися.

"Пандемія хвилюється раз, пандемія хвилюється два. Сьогоднішній Сергій Йолкін - майже Айвазовський. Тільки замість кораблів - подорожчали товари", - повідомляється під публікацією цієї карикатури.

Варто додати, що Сергій Йолкін зобразив на одному з човнів "дефіцитні" туалетний папір і гречку, а на другому - цукор і соняшникову олію.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, продукт, який викликає звикання сильніше, ніж кокаїн. Цукор став невіддільною частиною нашого раціону, тому що його можна знайти в складі більшості продуктів. Людина любить побалувати себе чимось смачненьким, сприймаючи це як заслужену нагороду за добре виконану роботу. Кваліфікований лікар Алан Грін заявив, що він викликає сильну залежність і має на психіку і мозок вплив, який можна порівняти з впливом наркотиків. Він пояснив, чи потрібно починати панікувати в такій ситуації.