Головна Новини Суспільство Приколи Одна з найкумедніших аварій 2020 року: відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Одна з найкумедніших аварій 2020 року: відео

Ця аварія була дуже нетиповою

28 грудня 2020, 15:10
Поділіться публікацією:








Йдеться про аварію, яка сталася 25 грудня в Києві. Але ДТП була дуже нетипова. У ролику, який опублікований нижче, ви самі зможете це побачити.

Одна з найкумедніших аварій 2020 року: відео

Авто. Фото: unsplash

Трапився інцидент на вулиці Березняківській: водій легкової машини Peugeot 301 поставив її на стоянку, а сам відправився за букетом квітів, як з'ясувалося пізніше. Але тільки чоловік відійшов на кілька метрів від свого автомобіля, як він почав самостійний рух. Швидше за все через те, що машина не була на гальмах. І вона самостійно виїхала на проїжджу частину дороги заднім ходом.

Звичайно ж, ледь не сталася аварія: їхала маршрутка, водій якої вчасно зреагував і спробував об'їхати авто, проте трохи його зачепив. Наступне, що зробив водій маршрутки — випустив пасажирів і став чекати горе-водія Peugeot 301. Але цьому не судилося збутися, оскільки поки водій трохи відійшов від місця ДТП, власник легковика повернувся з квітами в руках і оперативно поїхав. Причому зробив це так, ніби нічого й не сталося. А коли водій маршрутки повернувся туди, то машини, через яку рух на дорозі став хаотичним на деякий час, вже не було на місці. На щастя, в аварії ніхто не постраждав.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як Потап допоміг Горбунову уникнути ДТП. Відомий український телеведучий і актор Юрій Горбунов мало не потрапив в аварію. Уникнути її йому допоміг кум і сусід Олексій Потапенко. Детальніше про ситуацію, яка сталася вчора ввечері, Горбунов написав на своїй сторінці в соціальних мережах.
Так, з'ясувалося, що Потап врятував Юрія за допомогою пачки солі. Вони живуть по сусідству, і коли Олексій побачив, що машину його друга почало різко заносити через ожеледицю, то він поспішив до нього з пачкою солі, щоб машина змогла нормально проїхати. Він почав швидко сипати її під колеса, на щастя, це виявилося ефективним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини