Милих панд "упіймали" на поцілунку (Відео)

Поцілунок панд свідчить про їхню симпатію

В мережу інтернет потрапило відео з кумедним поцілунком панд. Тварини неначе засоромилися та вирішили швидко та непомітно проявити свої почуття. Втім, приховати любощі їм не вдалося, адже за панами слідкувала прихована камера.

Відбувся поцілунок у Китаї. Там у парку дикої природи на північному заході країни проживає більше сотні чорно-білих ведмедиків. Дослідники природи не втручаються в життя звірів, проте пильно за ними спостерігають через встановлені приховані камери.

Вчені повідомили, що зафіксований поцілунок - це знак прояву симпатії однієї панди до іншої. Дія відбулася максимально швидко, неначе панди соромляться та ніяковіють від своїх почуттів.

Нагадуємо, що ми підсумували моменти з інтимного життя, які люблячим парам краще залишити у старому році. Інтим — одна із невід’ємних частин людських стосунків, але часто ми припускаємося банальних помилок, про які навіть не підозрюємо. Які саме помилки варто викреслити зі свого життя та не повторювати, читайте у нашому матеріалі.

Також повідомляємо, що У Данії для дітей зняли мультфільм про людину з найдовшим пенісом у світі. Головним героєм історії є чоловік Джон Діллерманд. Він використовує свої геніталії в різних повсякденних справах — на прогулянці з собакою, для підняття сусідського прапора або стрибків у висоту і навіть для крадіжки смачного морозива. З урахуванням того, що мультфільм все ж розрахований на дітей, пеніс Діллерманда "одягнений", як і сам головний герой, у смугастий комбінезон.

Сайт "Коментарі" розповідає, де відпочивають українські зірки взимку.