Милі домашні тварини зі своїми улюбленими іграшками (Фото)

У кожної тварини є своя улюблена іграшка

У всіх є улюблені іграшки. Тварини - не виняток, адже коли ви йдете на роботу, іграшка - єдиний друг, який рятує вашого улюбленця від нудьги. Тож, пропонуємо переглянути кумедні фотографії домашніх тварин з їхніми обожнюваними іграшками.

Коли іграшка більша за власника


Найкращі друзі, які постійно обіймаються


Кобі постійно носить свої іграшку з собою


Улюблений ручний динозаврик


Риба моєї мрії


Іграшка-подушка


Любитель рожевих фламінго


Приборкувач акули


Рудий котик знайшов брата-двійника


Власнику домашньої тварини дуже важливо подарувати своєму улюбленцю іграшку, інакше котик чи собака зробить іграшкою все, що трапиться йому під лапу: капці, меблі, туалетний папір.

Розповідаємо також, ким стали діти знаменитостей. Відомі та геніальні люди окрім статків та винаходів, залишили після себе нащадків. Чим вони займаються та чи планують діти продовжувати шлях своїх геніальних батьків, читайте в нашому матеріалі.

Нагадаємо, що в зимовий період нам не вистачає цілого ряду вітамінів. Компенсувати дефіцит корисних речовин можна за допомогою правильного раціону. Щоб поповнити запаси вітамінів, збільште споживання свіжих овочів і фруктів. В сезон авітамінозу урізноманітнити ваш раціон допоможе мікрогрін. Зараз це тренд світової кулінарії і здорового харчування.

Сайт "Коментарі" раніше писав, де зберігати гроші вдома. Вибираючи місця для схованки потрібно мислити нестандартно. Проте варто запам'ятати — не варто зберігати вдома великі суми грошей, тому що постійно перебувати там не вийде, а замків, які не можна розкрити, поки не придумали.