Мережу насмішила бабуся, яка впустила онука заради келиха з вином

Відеоролик миттєво став вірусним

На просторах соціальної мережі Twitter все більшої популярності набирає відеоролик, на якому жінка, яка отримала жартівливе звання "Бабуся року", відпустила онука, щоб він не перевернув її келих з вином. Курйозним відео поділився користувач The Cultured Ruffian.

На ролику видно, як жінка сидить на дивані, а біля неї стоїть маленький онук, якого вона притримує однією рукою. Біля них на столі стоять два келихи з вином, і дитина тягнеться до одного з них. Їй вдалося схопити ємність, але не вдалося утримати її в руках, тому келих починає падати. Жінка в цей момент відпускає онука і хватає фужер. У результаті, напій врятований, а дитина звалилася на підлогу.

"Коли ти вже дорослий і повинен розставляти пріоритети", - такий підпис залишив користувач соцмережі під цим відео, яке швидко стало вірусним, а його героїня - зіркою. У коментарях жінку жартівливо прозвали "Бабусею року".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що суд в Нідерландах зобов'язав бабусю видалити фотографії онуків з соціальних мереж, які вона опублікувала без дозволу їхніх батьків.