Головна Новини Суспільство Приколи Художник прикрасив свій будинок до Хеллоуїну «сценами вбивств» - фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Художник прикрасив свій будинок до Хеллоуїну «сценами вбивств» - фото

Творець моторошних декорацій обіцяє перевершити себе на наступний Хеллоуїн

28 жовтня 2020, 20:00 comments1026
Поділіться публікацією:

Художник з Далласа Стівен Новак прикрасив двір на Хеллоуїн настільки реалістично, що до його будинку вже кілька разів викликали поліцію. Про це пише сайт Dallas Observer.

Художник прикрасив свій будинок до Хеллоуїну «сценами вбивств» - фото

Так, повсюдно по двору чоловік "розкидав" "трупи", які "загинули" страшною смертю. Роль трупів виконували ляльки. Двір, дійсно, схожий на сцену з фільму жахів — комусь із "небіжчиків", розтрощило голову сейфом, когось в спину "наздогнала" бензопила або мачете розніс голову, а ще в сміттєвих пакетах "виявлений" "розчленований труп", і відповідно, всі сцени рясно политі "кров'ю".

"Мені завжди подобалися такі жарти, як летючі примари або двометрові снігові скульптури, тому, якщо я збирався зробити щось на Хеллоуїн, було очевидно, що це повинно бути гіперреалістичним. Хотів зробити щось, що реально налякає людей, які ходять. Тому я розкидав кілька ляльок і залив їх 75 літрами крові", — розповідає Новак в інтерв'ю Dallas Observer.

Через часті зливи у Новака вже увійшло у звичку реставрувати експозицію — вранці він заново поливає її "кров'ю". За його словами, реакція ранкових собачників і бігунів була неоціненною.

Перехожі, побачивши "мальовничу" картину, кілька разів викликали на місце "події" поліцію. Художник тільки два рази контактував з правоохоронцями. За його словами, вони похвалили його за реалістичність декорації, і сказали, що приїхали лише тому, що зобов'язані реагувати на виклики.

Художник прикрасив свій будинок до Хеллоуїну «сценами вбивств» - фото - фото 2
Художник прикрасив свій будинок до Хеллоуїну «сценами вбивств» - фото - фото 3
Художник прикрасив свій будинок до Хеллоуїну «сценами вбивств» - фото - фото 4

"Зараз я думаю, що міг би зробити ще крутіше, хоча спочатку планував набагато менше. Ну нічого, у мене є наступний рік!", — говорить Новак.

Раніше "Коментарі" писали про те, як побороти свої страхи або чим корисне святкування Хеллоуїна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини