Головна Новини Суспільство Приколи Дівчина «підставила» свою дочку, назвавши її образливим ефіопським ім'ям
commentss НОВИНИ Всі новини

Дівчина «підставила» свою дочку, назвавши її образливим ефіопським ім'ям

Правду дівчина дізналася через кілька років

6 жовтня 2020, 17:55
Поділіться публікацією:

Багато батьків дають своїм дітям незвичайні імена, щоб з самого дитинства зробити їх особливими. Правда, не всі замислюються над тим, як дитині потім з цим ім'ям жити. Така історія трапилася з однією жінкою, яка кілька років прожила в Ефіопії, де їй дали друге ім'я, яким вона в майбутньому назвала свою дочку. Однак, через час жінка дізналася його справжнє значення і була шокована.

Дівчина «підставила» свою дочку, назвавши її образливим ефіопським ім'ям

Мешканка Ефіопії | pixabay.com

Цією історією поділився на сайті Reddit один хлопець, який і пояснив дівчині, як перекладається ім'я її дочки, передає видання Apostrophe. Минулого місяця він приїхав до своєї подруги та познайомився з жінкою, яка прийшла до них в гості зі своєю дочкою. Під час бесіди вона дізналася, що хлопець ефіоп і сильно зраділа, розповівши, що кілька років прожила в Ефіопії, і там їй дали друге ім'я "Йема Йімечі", що в перекладі означає "кохана". Жінка зізналася, що воно так сильно їй сподобалося, що вона так назвала свою маленьку дочку.

Хлопець зніяковів і пояснив їй, що насправді це ім'я означає не "кохана", як їй здавалося, а "дурна / незручна", в залежності від контексту. Жінка відмовилася в це вірити й дуже розлютилася. Хлопець написав цю історію на сайті, щоб запитати людей, чи правильно він вчинив, розкривши їй правду і багато користувачів його підтримали.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в честь якого голлівудського актора найчастіше називають дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини