Дівчина "підставила" свою дочку, назвавши її образливим ефіопським ім'ям

Правду дівчина дізналася через кілька років

Багато батьків дають своїм дітям незвичайні імена, щоб з самого дитинства зробити їх особливими. Правда, не всі замислюються над тим, як дитині потім з цим ім'ям жити. Така історія трапилася з однією жінкою, яка кілька років прожила в Ефіопії, де їй дали друге ім'я, яким вона в майбутньому назвала свою дочку. Однак, через час жінка дізналася його справжнє значення і була шокована.

Цією історією поділився на сайті Reddit один хлопець, який і пояснив дівчині, як перекладається ім'я її дочки, передає видання Apostrophe. Минулого місяця він приїхав до своєї подруги та познайомився з жінкою, яка прийшла до них в гості зі своєю дочкою. Під час бесіди вона дізналася, що хлопець ефіоп і сильно зраділа, розповівши, що кілька років прожила в Ефіопії, і там їй дали друге ім'я "Йема Йімечі", що в перекладі означає "кохана". Жінка зізналася, що воно так сильно їй сподобалося, що вона так назвала свою маленьку дочку.

Хлопець зніяковів і пояснив їй, що насправді це ім'я означає не "кохана", як їй здавалося, а "дурна / незручна", в залежності від контексту. Жінка відмовилася в це вірити й дуже розлютилася. Хлопець написав цю історію на сайті, щоб запитати людей, чи правильно він вчинив, розкривши їй правду і багато користувачів його підтримали.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в честь якого голлівудського актора найчастіше називають дітей.