Десять смішних фото, які демонструють весь абсурд дистанційного навчання

Додаткова можливість посміятися від душі

Цей рік багатьом батькам запам'ятається надовго. І не тільки тому, що потрібно щодня носити маски, але ще й тому, що діти змушені переходити на дистанційне навчання. Для малюків це виявилося справжнім випробуванням, тому що навчанню в домашніх умовах ще далеко до досконалості. У мережі з'явилися позитивні фотографії, які наочно показують всю складність такого процесу. Про це пише видання lux.

Але батьки замість того, щоб скаржитися на ситуацію, що склалася, вирішили пошукати в ній позитив. Вони сфотографували своїх дітей під час виконання уроків. Кадри вийшли дуже потішними та смішними. Потім, коли віддалене навчання закінчиться, діти зможуть подивитися на ці фото і згадати веселі дні.

На більшості знімків видно, що малюки втомлювалися від нудних уроків і засинали. З боку це виглядає смішно, але дуже мило. Є серед них і ті школярі, яким не давала зосередитися домашня тварина. Кот виліз прямо на стіл, сівши перед екраном комп'ютера. Або ж він теж хотів дізнатися щось нове, тому вирішив приєднатися до уроку? Хай там як, а такі яскраві знімки показують, що практично в будь-якій ситуації можна знайти щось хороше.

Раніше "Коментарі" писали, що фотографи розсекретили, як насправді створюють шедевральні знімки.