Головна Новини Суспільство права людини Закон про ринок землі поки відклали: Конституційний суд переніс дату першого засідання на невизначений термін
commentss НОВИНИ Всі новини

Закон про ринок землі поки відклали: Конституційний суд переніс дату першого засідання на невизначений термін

За розгляд антиконституційності закону про ринок землі ратують цілі групи народних депутатів

29 вересня 2020, 21:52
Поділіться публікацією:

Конституційний суд відклав на невизначений термін розгляд закону про ринок землі, втім причини такого рішення суду поки невідомі. Про це передає "24 канал", посилаючись на прес-службу суду.

Закон про ринок землі поки відклали: Конституційний суд переніс дату першого засідання на невизначений термін

Тут пообіцяли, що про нову дату розгляду повідомлять трохи пізніше. Відклали розгляд відразу двох уявлень народних депутатів, в яких парламентарії просять визнати закон неконституційним.

Одне з подань підписали представники "Опозиційною платформи — За життя", групи "За майбутнє" і окремі депутати "Слуги народу", яких називають такий собі "групою Коломойського".

Під іншим поданням свої підписи залишили представники "Батьківщини", групи "За майбутнє", ті ж окремі депутати "Слуги народу", а також окремі представники "Європейської солідарності".

Нагадаємо, раніше в порталі "Коментарі" повідомлялося ще одне думка експерта по скандальному рішенням зняти мораторій на продаж землі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини