Головна Новини Суспільство права людини У Національній поліції розповіли, що буде з українськими користувачами "ВКонтакте"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Національній поліції розповіли, що буде з українськими користувачами "ВКонтакте"

Джерела відповіли, чи займається цим питанням кіберполіція України

9 жовтня 2020, 10:14 comments4289
Поділіться публікацією:

У поліції прояснили питання, чи будуть карати українських користувачів "ВКонтакте". Адже раніше секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов заявив про те, що держава буде ставити на облік людей, що використовують російську соціальну мережу. Відповідь на важливий для багатьох інтернет-користувачів питання озвучили джерела в поліції для "РБК-Україна".

У Національній поліції розповіли, що буде з українськими користувачами "ВКонтакте"

У поліції запевняють: на облік нікого з українців не ставитимуть, а слова Данилова могли невірно тлумачити або секретар РНБО "міг щось переплутати". Джерела кажуть, що цим питанням кіберполіція не займалася і займатися не планує.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський має намір продовжити санкції щодо російських соцмереж і веб-ресурсів "Mail.ru", "ВКонтакте" і "Однокласники", які в цей момент заблоковані. Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на джерело в Офісі президента. Відомо, що проект указу про санкції вже передали на підпис Зеленському. Про точні терміни нового блокування джерело не повідомляє: передбачається, що нова заборона буде діяти ще три роки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини