Головна Новини Суспільство права людини У Мережі перерахували найгірші подарунки на день народження
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мережі перерахували найгірші подарунки на день народження

Іноді траплялися просто неймовірні за дурістю ситуації

17 вересня 2020, 10:56 comments1180
Поділіться публікацією:

Користувач інтернету під ніком sulemannkhann запропонував усім охочим описати найгірший подарунок, який вони отримували у свій день народження. Переписка на порталі Reddit набрала понад 14 тисяч коментарів з різними версіями.

У Мережі перерахували найгірші подарунки на день народження

Наприклад, користувач frenchfreer згадав, як його батько хотів зробити синові приємно, і на 12-й день народження набив у себе на грудях татуювання зі знаком зодіаку сина. Сам батько вважав це просто шикарним презентом, хоча імениннику так не здавалося. Юзер mikeardigan пригадав, як йому з сестрою бабуся з дідусем близько десяти років поспіль дарували плоскогубці. Найцікавіше питання, яке назріло з юних років: звідки  вони взяли саме стільки інструментів і яка практична користь від таких одноманітних подарунків.

Ще один коментатор Revenge_of_the_Khaki одного разу на день народження отримав шматок тканини. Разом з цим було дано обіцянку пошити  з неї піжаму. Але її, як ви розумієте, іменинник так і не дочекався. Напевно, найоригінальніший подарунок отримав користувач JPO_5x5, якому в вісім років подарували мішок добрив. Навряд чи він на той момент розумів, для чого вони йому потрібні. 

Раніше "Коментарі" до дня народження джинсів зібрали п'ять цікавих фактів про цей одяг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини