У Мережі перерахували найгірші подарунки на день народження

Іноді траплялися просто неймовірні за дурістю ситуації

Користувач інтернету під ніком sulemannkhann запропонував усім охочим описати найгірший подарунок, який вони отримували у свій день народження. Переписка на порталі Reddit набрала понад 14 тисяч коментарів з різними версіями.

Наприклад, користувач frenchfreer згадав, як його батько хотів зробити синові приємно, і на 12-й день народження набив у себе на грудях татуювання зі знаком зодіаку сина. Сам батько вважав це просто шикарним презентом, хоча імениннику так не здавалося. Юзер mikeardigan пригадав, як йому з сестрою бабуся з дідусем близько десяти років поспіль дарували плоскогубці. Найцікавіше питання, яке назріло з юних років: звідки вони взяли саме стільки інструментів і яка практична користь від таких одноманітних подарунків.

Ще один коментатор Revenge_of_the_Khaki одного разу на день народження отримав шматок тканини. Разом з цим було дано обіцянку пошити з неї піжаму. Але її, як ви розумієте, іменинник так і не дочекався. Напевно, найоригінальніший подарунок отримав користувач JPO_5x5, якому в вісім років подарували мішок добрив. Навряд чи він на той момент розумів, для чого вони йому потрібні.

Раніше "Коментарі" до дня народження джинсів зібрали п'ять цікавих фактів про цей одяг.