Стюардеса Emirates Airline звільнилася через постійні принизливі перевірки: подробиці

Її колега, який також регулярно піддавався вибірковій перевірці ваги, зробив підтяжку живота, щоб скинути кілька зайвих кг

Досвідчена бортпровідник Emirates Airline стверджує, що вона звільнилася після трьох років роботи, бо мала на те вагомі причини.. Її постійно просили перевірити вагу, тому що вона вважалася "занадто важкою". Про це повідомляє видання The Mirror.

Стюардеса Дуйгу Караман піддалася перевірці ваги після того, як її колега таємно повідомив про неї. Вона стверджує, що її навіть включили в програму контролю ваги. 37-річна дівчина каже, що її випадковим чином відводили в сторону перед польотами й ставили на ваги, щоб подивитися, чи скинула вона досить кілограмів. Також вона стверджувала, що колегам обіцяли скоротити зарплату, якщо проблеми з вагою збережуться.

За словами Дуйгу, інші бортпровідники, які працюють у близькосхідній авіакомпанії, також піддавалися принизливій практиці, в тому числі один із її колег, який, за її словами, в результаті зробив підтяжку живота всупереч пораді лікаря. Стюардеса з Хай-Вікомбе (Бакінгемшир) зрештою звільнилася з роботи після того, як заявила, що протягом трьох років перевіряла свою вагу.

"Це безперечно ненормально. Я довго була дуже засмучена, а потім втратила впевненість у собі", - сказала The Mirror Дуйгу.


"Їм неодмінно слід відмовитися від цього. Мої два або три кілограми зайвої ваги не завадили мені виконувати свою роботу. Я була старшим бортпровідником, я знала, що роблю. Я дійсно добре обслуговувала клієнтів, я добре виконувала свою роботу. Emirates дуже суворі у своїй політиці догляду. Ви ніколи не побачите старих бортпровідників. Їм потрібні симпатичні люди. Їм не подобаються люди, які говорять відкрито, тому вони завжди хочуть позбутися від старших", - підсумувала вона.

Нагадаємо, нещодавно портал "Коментарі" інформував, що американська стюардеса запобігла авіакатастрофі.