Playboy підтримав жінок, які звинуватили його засновника Х'ю Хефнера у насильстві

10-серійний документальний фільм присвячений імперії Playboy

У новому документальному фільмі колишні "дівчата Playboy" та співробітники журналу розповідають про психологічне насильство, примус до сексу та вживання наркотиків, які практикував його засновник.

"Сьогоднішній Playboy - це не Playboy Х'ю Хефнера", - відповідає нове керівництво Керівники PLBY Group - медіакомпанії, яка управляє журналом Playboy та пов'язаними з ним активами, - заявили, що "рішуче підтримують" жінок, які виступили зі звинуваченнями на адресу засновника журналу Х'ю Хефнер . Про це йдеться в їхньому відкритому листі, який був опублікований на платформі Medium у зв'язку з виходом серіалу Secrets of Playboy на каналі A&E.


10-серійний документальний фільм присвячений імперії Playboy. Серед тих, хто дав для нього інтерв'ю, люди з найближчого оточення Х'ю Хефнера (наприклад, його охоронець і камердинер), а також дівчата, що знімалися для журналу, мешкали в особняку Playboy і брали участь у вечірках, які там влаштовувалися.


Наприклад, Холлі Медісон, яка переїхала в особняк Playboy у віці 21 року і кілька років зустрічалася з Хефнером, описала їх союз як цикл насильства, що повторюється, і зізналася, що довгий час боялася піти, тому що їй "промили мізки". Навіть після того, як їй вдалося розірвати стосунки з Хефнером, вона страждала від алкогольної залежності і хотіла накласти на себе руки.


Сондра Теодор, колишня модель та актриса, яка також зустрічалася з Хефнером, розповіла, що в особняку регулярно влаштовувалися оргії, на яких дівчат примушували до сексу з допомогою наркотиків. За її словами, у будинку було так багато кокаїну, що собаки злизували його з підлоги. "Я спостерігала, як з'являлися дівчина за дівчиною, зі свіжими обличчями, чарівні, і їхня краса просто змивалася. Ми були для нього ніким. Він десятиліттями висмоктував життя з усіх цих молодих дівчат", — згадує вона.


Колишній помічник Хефнера зізнався, що той мав запас седативних засобів, які він називав "розсувниками ніг".


У серіалі також розповідається про кілька трагічних подій, що відбулися в роки розквіту Playboy, - смерті дівчини Playboy Едрієн Поллак від передозування в 1973 році, самогубстві помічниці Хефнера Боббі Арнштейн в 1975 році і загибелі дівчини. .


З цього приводу у листі PLBY Group йдеться: "Ми віримо жінкам та їхнім історіям, і ми рішуче підтримуємо людей, які поділилися своїм досвідом. Як бренд, в основі якого лежить секс-позитив, ми вважаємо, що безпека і відповідальність мають першорядне значення і що-небудь непростіше".


Нагадаємо, 27-річна модель Playboy Елізабет Марі Шевальє поскаржилася на те, що не може завести романтичних стосунків, оскільки чоловіків відштовхує її привабливу зовнішність.