Головна Новини Суспільство права людини Німеччина виділить 10 мільйонів євро для сімей на Сході України
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина виділить 10 мільйонів євро для сімей на Сході України

Влада Німеччини з організацією UNICEF допоможе українцям на Сході подолати наслідки пандемії коронавірусу

23 лютого 2021, 10:25
Поділіться публікацією:

Влада Німеччини виділить десять мільйонів євро українським сім'ям, які проживають на Сході, для подолання наслідків пандемії COVID-19. Про це повідомляється на офіційній Фейсбук-сторінці UNICEF Ukraine.

Німеччина виділить 10 мільйонів євро для сімей на Сході України

Проект Спільно: Німеччина надасть українським сім'ям 10 млн євро. Фото: on.od.ua

"ЮНІСЕФ розширює проєкт #СПІЛЬНО, який два роки реалізовувався у 12 громадах Луганської та Донецької областей. Завдяки підтримці уряду Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW проєкт пошириться на нові громади та напрямки." — йдеться у повідомленні.

Учасники проекту працюватимуть над розвитком соціальних послуг, розвиватимуть інклюзивну освіту, залучатимуть молодь до громадської активності.

Згідно з програмою, проєкт охопить понад 500 тисяч громадян на Сході України. Підтримка від Німеччини сприятиме соціальній згуртованості та добробуту громад, які беруть участь у проєкті. Окрім того, даний проект має підвищити стійкість людей, яких торкнулася пандемія коронавірусу.

Українцям будуть надаватися всі необхідні захисні засоби, врегулюється й постачання води. В школах та молодіжних центрах планують проводити інформаційно-просвітницькі заходи та мотивувати молодих людей серйозніше ставитися до коронавірусної інфекції та оберігати від неї інших.

Нагадаємо, що колишній міністр внутрішніх справ України, який працював під час президентства Віктора Януковича, Віталій Захарченко, повідомив, що хоче очолити "ДНР" і "ЛНР" після їх "об'єднання". Деталі заяви читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше розповідав, як навчатимуться учні 5-9 класів у 2022 році. Про головні нововведення можна прочитати тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини