Головна Новини Суспільство права людини Майор, який збив курсанток в Києві, відмовився платити за їх лікування
commentss НОВИНИ Всі новини

Майор, який збив курсанток в Києві, відмовився платити за їх лікування

25 серпня три курсантки військового коледжу прийшли в академію за формою, але на подвір'ї навчального закладу їх збив автомобіль. Двом курсанткам ампутували по одній нозі. За кермом авто був майор, який повинен був стати у дівчат начальником курсу

24 грудня 2020, 05:21
Поділіться публікацією:

У столиці України пройшло чергове засідання у справі про дорожньо-транспортну пригоду у дворі Української військово-медичної академії. В кінці серпня офіцер - майор на своїй машині скоїв наїзд на трьох курсанток. Двом курсанткам ампутували по одній нозі. За кермом авто був майор, який повинен був стати у дівчат начальником курсу.

Майор, який збив курсанток в Києві, відмовився платити за їх лікування

ФОТО: З відкритих джерел

Як повідомляють ФАКТИ, на черговому засіданні майор відмовився платити за лікування потерпілих. А суд дозволив підслідного вийти з СІЗО і провести свята в домашній обстановці. В ході засідання затриманий заявив, що до ДТП влаштувався на роботу в академію  лише за два тижні до цього, і якщо він буде на свободі, то не зможе впливати на інших фігурантів справи.

Суддя оголосила, що продовжує арешт майору ще на 60 діб, але він може вийти з СІЗО під заставу 168 тис. Гривень, якщо здасть закордонний паспорт і пообіцяє не спілкуватися зі свідками та потерпілими. Крім того, на засіданні стало відомо, що підслідний не бажає платити за цивільним позовом за лікування потерпілих дівчат.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло: що за кермом автомобіля Toyota Prius, який в'їхав в дівчат, був начальник курсу факультету підготовки військових лікарів майор Володимир Холодний. Він заарештований і зараз знаходиться в СІЗО. Відомо, що офіцер брав участь в АТО і мав хороші рекомендації по службі. Начальник Вузу Валерій Савицький розповів про стан постраждалих — Наталії, Галини та Олександри. Він оцінюється як важкий стабільний. Дівчата — випускниці цивільних медвузів, які вирішили стати військовими лікарями, вступивши  в Академію. Вчора вони повинні були отримати військову форму.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://crime.fakty.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Александр Шаповал

24 грудня 2020, 05:56

Стыдно за такого "офицера". Покалечил девушек, которые только начинали самостоятельную жизнь, нарушил их жизненные планы. Им прийдется страдать всю оставшуюся жизнь. Он должен содержать их пожизненно, а эта сука еще не хочет оплачивать лечение. Утопил бы в дерьме этого поддонка


Новини