8 неочевидних ознак того, що ви дійсно любите свою роботу

Експерти з усього світу вже неодноразово зазначали, що дійсно важливо знайти роботу, яка подобається

Люди звикли скаржитися на свою роботу, але все одно чимало тих, кому вона насправді подобається. Тому цей список допоможе зрозуміти: ви на своєму місці чи варто щось міняти. Експерти з усього світу вже неодноразово зазначали, що дійсно важливо знайти роботу, яка подобається. Але це далеко не означає, що вона завжди доставлятиме радість, адже складнощі трапляються всюди, передає lifehack.org. Знайти роботу, якою ви справді захоплюєтеся, схоже на закоханість. Спочатку ви відчуваєте чимало позитивних і хвилюючих емоцій, але потім звикаєте. Нове стає знайомим, а ефект вже не такий "блискучий, як раніше. У деяких випадках, коли відносини тривають так довго (з людиною або кар'єрою), може бути важко сказати, вам все ще хочеться у них залишатися. що ви знайшли ту саму роботу.

1. У вас трохи вільного часу, але вам це подобається

Постійний потік нової роботи не викликає у вас злості, а навпаки. Знаменитий Ернест Хемінгуей завжди припиняв писати, коли мав ідеї. Це було краще, ніж писати до вичерпання, адже наступного дня він теж мав тему для написання. Тому і наявність у вас справ на завтра має приносити вам радість.

2. Ви бачите результати своєї роботи

Відчуття того, що робота приносить користь – одна з найкращих нагород, окрім фінансових. Хоча іноді і може бути складно, але думки про те, що ваша праця покращує хоча б небагато життя людей та світ, дуже важливі.

3. Ви намагаєтеся стати кращим

Якщо ваша робота не відповідає стандартам, це може розчаровувати. Але найкраще, щоб це розчарування походило від бажання зробити краще, ніж є. Тому ви завжди намагаєтеся піднімати свій рівень, працювати над тим, щоб робота була якіснішою.

4. Ви говорите про роботу у вільний час

Вам серйозно не говорити про те, над чим працюєте, якщо вам це подобається. Отже, ви можете обговорити проблемні місця з близькими, шукаючи свіжі погляди на ситуацію. Дуже важливо розуміти, що до цього пункту не підходять скарги на роботу. Завжди будуть дні або навіть тижні, коли здаватиметься, що весь світ проти вас.

5. Ви відчуваєте, що день тільки розпочався, коли насправді вже обід

У вас колись було таке, що ви зробили всі дрібні справи, налаштувалися більш серйозні, і ось уже опівдні? Куди зник ранок? Якщо вам легко увійти до ритму, це саме та робота, яка підходить вам. Не помічати час із робочих завдань – нормально.

6. Вас надихають люди навколо

Якщо ви захоплюєтеся колегами та людьми на роботі навколо, то завжди маєте мотивацію. До того ж дуже важливо почуватися комфортно у колективі, оскільки це впливає не лише на якість праці, а й на моральне самопочуття.

7. Ви дивитеся життя з погляду своєї роботи

Вам подобається думати про роботу та у вільний час. Ви звикли продумувати ідеї, проблеми та варіанти розвитку. Як і у Ньютона з яблуком, іноді ваші найкращі ідеї приходять до вас тоді, коли ви далеко від офісу.

8. Ви не боїтеся вечора неділі

Для людей, які не люблять свою роботу, кожен день тижня має певну якість. Понеділок для блюзу (лінивий), середа – на півдорозі до вихідних, а п'ятниця – найсолодший день тижня, бо уїк-енд на носі. Багато субот зайняті похміллям, а вихідну неділю лякає тим, що ось-ось знову понеділок. Якщо вам дійсно подобається ваша робота, то неділя – прекрасний день, як і більшість інших днів. Ви не відчуваєте придушення, а насолоджуєтеся вихідним, щоби з новими силами приступити до роботи.

Нагадаємо, на початку листопада поточного року американська компанія NetCredit провела дослідження цін на продукти на основі даних про їхню вартість у супермаркетах світу. Як відправна точка було взято базовий набір продуктів харчування, що складається з пачки сухого сніданку, дюжини курячих яєць (12 шт.), половини кілограма сиру, білого хліба та курячої грудки без кістки, півтора літрів питної води, літра рослинної олії, літра коров'ячого молока , однієї рибної консерви (тунця), а також кілограма бананів та такої ж кількості картоплі та помідорів.