Позашлюбний син Кашпіровського стверджує, що теж має "дар зцілення"

За короткий термін ім'я Анатолія Кашпіровського набуло фантастичну популярність. У залах не було де яблуку впасти

Найвідоміший екстрасенс 90-х років легендарний Анатолій Кашпіровський здобув буквально за короткий час небувалу славу. Щовечора мільйони людей чекали його передачі, слухали його, а жінки мріяли про нього як про кумира. Були й такі, які всіх запевняли, що народжували від нього дітей. Втім, тільки з однією дитиною Кашпіровський спілкувався особисто.

27-річний Олексій Фуштей називає себе позашлюбним сином відомо на вест світ, не тільки в СРСР екстрасенса, пише сайт "Сегодня". За словами хлопця, його мама ще в дитинстві йому розповіла, що їх батько покинув, що він живе в Америці, і у нього давно інша сім'я.

Його мама Світлана тоді працювала особистою помічницею психотерапевта. Каже: з Кашпіровським був роман. Однак жінка не хоче говорити на камеру і з журналістами. За її словами, дотепер серце болить за коханою людиною і вона не хоче підіймати історію їх взаємин на загальний огляд.

Однак хлопець відкрив завісу відносин матері з Кашпіровським. За словами хлопця, його мама прийшла до екстрасенса в групу для схуднення, потім перейшла в особисту групу, і він попросив її та інших допомагати розбирати письма. В доказ зв'язку його матері з Кашпіровським хлопець показує "Сегодня" вирізки з газет і довідку з прокуратури. Коли Олексій виріс, він вирішив розшукати свого батька. Перше, що він зробив, став його шукати в соціальних мережах.

"Я йому пряме запитання задавав, син я йому чи не син я. Він мені говорив: я не знаю", - згадує Олексій Фуштей.

Спрагу спілкування з Кашпіровським хлопець пояснює тим, що крім зовнішньої схожості, успадкував і деякі його здібності - він теж нібито може зцілювати людей.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що видання "Столичний Дозор" повідомляє, що після лікування від коронавируса міністр охорони здоров'я Максим Степанов вирішив вдатися до нетрадиційних методів боротьби з хворобою і нібито хоче стимулювати в українців вироблення антитіл до коронавірусів за допомогою відомого в радянські часи телеекстрасенса Анатолія Кашпіровського.