Головна Новини Суспільство події Зупинка потягів через карантин: як відреагували в Укрзалізниці
commentss НОВИНИ Всі новини

Зупинка потягів через карантин: як відреагували в Укрзалізниці

Через зупинку поїздів близько 25 тисяч працівників "Укрзалізниці" можуть залишитися без заробітку

20 жовтня 2020, 08:47 comments1513
Поділіться публікацією:

У компанії "Укрзалізниця" закликають максимально зберегти пасажирські перевезення в умовах карантину. Якщо і далі скасовувати або обмежувати рейси, підприємство може зазнати значних збитків, а тисячі працівників будуть позбавлені можливості заробляти гроші. Відповідну заяву оприлюднила прес-служба компанії в Facebook.

Зупинка потягів через карантин: як відреагували в Укрзалізниці

Потяги "Укрзалізниці". Фото: прес-служба "Укрзалізниці"

Пасажирські перевезення на потягах заборонені, зокрема, в червоній зоні. Висаджувати людей на відповідних станціях можна, а ось здійснювати посадку або продавати квитки — ні. Причому, це стосується і дальніх поїздів, і приміських. Нагадаємо, що з учорашнього дня червона зона значно розширилася. Там опинилися міста і райони в 15-ти областях України.

"Обмеження далекого і приміського пасажирського сполучення може також негативно вплинути на епідемічну ситуацію в Україні. Не маючи можливості їхати на поїзді, сотні тисяч людей будуть вибирати для своїх подорожей, скажімо, маршрутки. Багато перевізників, на відміну від залізничних, не дотримуються належним чином всіх протиепідемічних заходів", — відзначили в "Укрзалізниці".

Збитки понесе і сама компанія.

"Якщо зупинити потяги, компанія не зможе виконувати соціальні зобов'язання перед працівниками: в простій відправлять 25 тисяч людей, які обслуговують пасажирське сполучення", — сказано в заяві.

Разом з тим, компанія не збирається порушувати вимоги карантину і буде дотримуватися обмежень, сподіваючись, що вони будуть зваженими.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що президент Володимир Зеленський назвав умову для повернення України до жорсткого карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини