Головна Новини Суспільство події Жодної серйозної поломки: як найдешевший автомобіль зміг проїхати 660 000 км
commentss НОВИНИ Всі новини

Жодної серйозної поломки: як найдешевший автомобіль зміг проїхати 660 000 км

Пара проїхала на хетчбеку Mitsubishi Mirage 414 тисяч миль (трохи більше 660 000 км) без серйозних поломок

2 грудня 2020, 18:33
Поділіться публікацією:

Подружжю з Америки вдалося зробити дуже вигідну покупку. Вони придбали в 2014 році машину, яка на той момент вважалася однією з найдешевших — хетчбек Mitsubishi Mirage. Тоді пара заплатила за нього 13 тисяч доларів. І за весь цей час вони проїхали на авто близько 414 тисяч миль, що дорівнює десь 660 тисяч кілометрів.

Жодної серйозної поломки: як найдешевший автомобіль зміг проїхати 660 000 км

Як найдешевший автомобіль зміг проїхати 660 000 км. Фото: obozrevatel

Найдивовижніше в усій цій історії те, що чоловік і жінка щодня користувалися машиною, але серйозних поломок жодного разу не було. В середньому "Мітсу" проїжджав за рік 69 тисяч миль, повідомляється у виданні Car and Driver . За 6 років активного використання він не разу не піддавався капітальному ремонту. Тільки на 150 тисяч миль американці зробили заміну підшипників маточин коліс, а через деякий час поміняли стартер.

Коли ж прийшов час пройти планове ТО, то дилер, побачивши цю машину, захотів залишити її собі. Тому він запропонував подружжю новенький Mitsubishi Mirage з дуже приємною знижкою. Вони не змогли втриматися від такої вигідної пропозиції, тому миттєво на неї відгукнулися.

Жодної серйозної поломки: як найдешевший автомобіль зміг проїхати 660 000 км - фото 2
Жодної серйозної поломки: як найдешевший автомобіль зміг проїхати 660 000 км - фото 3

Mitsubishi Mirage можна придбати не тільки в Америці. У нашій країні таку модель можна купити приблизно за за 6-12 тисяч доларів — все залежить від пробігу, стану і комплектації.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, у чоловіка конфіскували машину через півхвилини після її покупки. У місті Нортгемптон, графство Нортгемптоншир, Англія, трапилася досить незвичайна ситуація. Чоловік вирішив виконати свою давню мрію, купивши собі нову машину. Але відразу після придбання щось пішло не так. Розповідаємо, в чому тут справа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини