Головна Новини Суспільство події Знову зрада: львівська мерія випустила відеоролик з картою України без Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Знову зрада: львівська мерія випустила відеоролик з картою України без Криму

Зараз відеоролик тимчасово вилучено

23 грудня 2020, 20:57
Поділіться публікацією:

Черговий політичний скандал стався у Львові. Так, стало відомо, що в соціальних мережах міська мерія опублікувала відеоролик, в якому на 24 секунді миготить карта України не в повному складі — вона зображена без Криму.

Знову зрада: львівська мерія випустила відеоролик з картою України без Криму

Відеоматеріал був створений громадською організацією "Батьки в дії" в рамках щорічного конкурсу "Зробимо Львів краще". Кращі роботи публікуються на офіційній сторінці відомства. За словами представників Львівської міської адміністрації на даний момент ролик прихований від публічності та відправлений на доопрацювання. Після виправлення недоробок він з'явиться у відкритому доступі.

"Там вчили дітей, як вони можуть приєднатися до управління містом. І там були різні графічні елементи. На жаль, дійсно трапилася така прикра помилка", — сказали в міськраді.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в мерії Одеси прокоментували казус з блатними піснями російського виконавця Михайла Шуфутинського, які звучали під час святкового заходу минулої суботи на відкритті міської ялинки. Записали відеозвернення стверджують, що натяку на шансон в програмі не було, а вони хотіли, щоб на святі гості слухали пісенні твори про головних героїв новорічних свят — Святого Миколая та Снігуроньку, а ніяк не про долю ув'язнених.

Крім того, порталу стало відомо про те, що Володимир Зеленський записав чергове відео, де похвалився успіхами за тиждень минулий тиждень. На початку запису він звернувся до всіх українців — до шанувальників капелюхи і зірки на головній новорічній ялинці України, до тих, хто носить маски і до ковід-атеїстам, а також до представників всіх віросповідань, а також сказав, що у відеозверненні буде говорити тільки про хорошому, так як про погане скажуть політики, експерти і блогери, які подадуть новини під соусом "Все пропало".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини