Знаменита американська співачка вибрала бік: підтримала Камалу Гарріс

Тейлор Свіфт офіційно підтримала Камалу Гарріс перед виборами

Популярна американська співачка Тейлор Свіфт заявила про свою підтримку кандидата від Демократичної партії Камали Гарріс на майбутніх президентських виборах у США, які відбудуться 5 листопада цього року. Свіфт зробила цю заяву через свій аккаунт в Instagram, реагуючи на спробу чинного президента Дональда Трампа використати її зображення для просування своєї кампанії.

"Нещодавно я дізналася, що він розмістив плакат, у якому нібито підтримала кандидатуру Дональда Трампа. Це змусило мене зрозуміти, що як виборець я маю бути дуже прозорою щодо своїх реальних планів на ці вибори", - написала Тейлор Свіфт, - написала Свіфт у своєму посту.

Співачка наголосила, що обрала Харріс за її здатність боротися за права та інтереси американців, а також за спокійний та врівноважений підхід до управління країною.

"Я голосую за Камалу Гарріс, тому що вона бореться за права і справи, які, на мою думку, потребують борця, який їх представляє. Я вважаю її врівноваженим, талановитим лідером і вірю, що ми зможемо досягти набагато більшого в цій країні, якщо нами керуватиме спокій, а не хаос", — додала Тейлор Свіфт.

Як передає портал "Коментарі", очікувана тема війни в Україні стала однією з ключових для кандидатів у президенти США Камали Гарріс і Дональд Трамп під час теледебатів обговорили війну в Україні. Камала Гарріс відкрито спрогнозувала, що її опонент "здасть Україну протягом 24 годин після того, як виграє вибори".