Знадобиться танк і дробовик: британці запропонували новий спосіб зняття стресу

Видовище вражає

Погодьтеся, що цей рік виявився не найпростішим, тому дізнатися про новий спосіб зняття стресу точно не завадить, правда? На допомогу прийшла британська компанія Scrap Car Comparison, яка по-своєму бачить, як краще зняти напругу. І для цього вам знадобиться танк і дробовик.

Суть нового методу полягає в тому, що людина знищує автомобіль за допомогою дробовика і танка. Таке заняття називається деструктивна терапія, і воно є досить ефективним, стверджують фахівці.

Варто зазначити, що мова не йде про нові машини або ті, якими користуються люди. Мова про непотрібні авто, які давно вирушили на звалище. Антистресова програма складається з двох частин: людина стріляє по машинам з дробовика, далі - давить їх за допомогою 58-тонного бойового танка Chieftain. Але якщо цього раптом виявиться мало, то є ще і третя частина - постріл з гармати важкої бойової машини, повідомляє Motor1.

Автори такого незвичайного методу впевнені в тому, що подібним чином людина зможе відпустити всі негативні емоції, які накопичилися. Вони додають, що не сумніваються в успіху своєї ідеї, оскільки велика кількість людей потребує звільнення від гніву й роздратування.

Але відомо, що британці далеко не перші в такому відкритті. Кілька років тому схожий спосіб запропонували американці.


Як повідомляло видання "Коментарі", простий метод, який допоможе позбутися стресу. Час від часу ми стикаємося зі стресом навіть в своєму будинку, тому іноді хочеться побути наодинці з самим собою і заспокоїти свої думки. Психолог Станіслава Зарудна розповіла, що побороти стрес можна в домашніх умовах, якщо використовувати один нескладний прийом.