Головна Новини Суспільство події Знадобиться танк і дробовик: британці запропонували новий спосіб зняття стресу
commentss НОВИНИ Всі новини

Знадобиться танк і дробовик: британці запропонували новий спосіб зняття стресу

Видовище вражає

3 грудня 2020, 20:37
Поділіться публікацією:








Погодьтеся, що цей рік виявився не найпростішим, тому дізнатися про новий спосіб зняття стресу точно не завадить, правда? На допомогу прийшла британська компанія Scrap Car Comparison, яка по-своєму бачить, як краще зняти напругу. І для цього вам знадобиться танк і дробовик.

Знадобиться танк і дробовик: британці запропонували новий спосіб зняття стресу

Британці запропонували новий спосіб зняття стресу. Фото: obozrevatel

Суть нового методу полягає в тому, що людина знищує автомобіль за допомогою дробовика і танка. Таке заняття називається деструктивна терапія, і воно є досить ефективним, стверджують фахівці.

Варто зазначити, що мова не йде про нові машини або ті, якими користуються люди. Мова про непотрібні авто, які давно вирушили на звалище. Антистресова програма складається з двох частин: людина стріляє по машинам з дробовика, далі — давить їх за допомогою 58-тонного бойового танка Chieftain. Але якщо цього раптом виявиться мало, то є ще і третя частина — постріл з гармати важкої бойової машини, повідомляє Motor1.

Автори такого незвичайного методу впевнені в тому, що подібним чином людина зможе відпустити всі негативні емоції, які накопичилися. Вони додають, що не сумніваються в успіху своєї ідеї, оскільки велика кількість людей потребує звільнення від гніву й роздратування.

Але відомо, що британці далеко не перші в такому відкритті. Кілька років тому схожий спосіб запропонували американці.


Як повідомляло видання "Коментарі", простий метод, який допоможе позбутися стресу. Час від часу ми стикаємося зі стресом навіть в своєму будинку, тому іноді хочеться побути наодинці з самим собою і заспокоїти свої думки. Психолог Станіслава Зарудна розповіла, що побороти стрес можна в домашніх умовах, якщо використовувати один нескладний прийом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Bujhm

3 грудня 2020, 21:30

О хороший способ. И по верховной раде...... Вот это таки снятие стресса.


Новини