ЗМІ зацікавилися, кому насправді служить нардеп Мар'яна Безуглая

Що відомо про зв'язки та діяльність депутата Мар'яни Безуглої

Журналісти пишуть про зв'язки Мар'яни Безуглої з проросійським " тютюновим королем" Андрієм Холодовим, а також про її нестандартні законодавчі ініціативи, які були негативно сприйняті суспільством. Про це йдеться у статті Апострофа "Скандали, інтриги, сумнівні зв'язки: як Мар'яна Безугла реформує СБУ та допомагає українській армії".

Зокрема , Безугла відома тим, що розпочала свою політичну кар'єру нібито з підкупу виборців , про що під час передвиборчої кампанії 2019 року повідомляли низку ЗМІ, йдеться у статті .

До суду тоді справа не дійшла , що журналісти пов'язували із заступництвом Безуглої з боку проросійського олігарха Андрія Холодова, відомого своїми близькими зв'язками з кумом Путіна Віктором Медведчуком.

Вже народним депутатом Мар'яна Безугла запам'яталася законопроектами , деякі з яких викликали щире здивування в українців .

Автори статті наводять приклад, як народний депутат запропонувала як ініціативу законопроект , згідно з яким командири у ЗСУ отримували право вбивати солдатів без суду та слідства .

Раніше Безугла вирушила до зони бойових дій , що , у свою чергу , викликало низку чуток з приводу втручання нардепа в роботу Збройних сил України . Також Мар'яна Безугла розповідала , як ухилилася від своїх прямих обов'язків як народного депутата та заступника голови Постійної делегації у Парламентській асамблеї під час заходів НАТО в Європі та поїхала до Луганської області.