ЗМІ: Адвокат Порошенка визнаний непридатним для служби в ЗСУ, бо нібито має поганий зір

Адвокат Порошенка Головань нібито не йде в армію, бо має проблеми з тиском та зором

Адвокат колишнього президента Петра Порошенка Ігор Головань оформив меддовідку та став непридатним до служби у лавах ЗСУ за станом здоров’я, про це повідомляє видання Телегаф з посиланням на адвоката Олену Ісаєвську. Окрім того, буцімто, від мобілізації ухиляються син Голованя та рідний брат.

"Ігоря Голованя, 1968 року народження, на початку червня визнано ВЛК Шевченківського ТЦК та СП непридатним до військової служби з виключенням з військового обліку на підставі ст. 31а (розлади зору) та 39а (гіпертонічна хвороба)", — йдеться у статті видання.

При цьому Телеграф повідомляє, що нібито не з’явився у Шевченківський ТЦК міста Києва син Голованя — Володимир, 1990 року народження. Окрім того, за даними журналістів, від органів ТЦК, буцімто, переховуються рідний брат Голованя — Микола, 1972 року народження, та чоловік сестри Голованя — Євген Шелякін, 1977 року народження. Видання відзначає, що останній нібито перебуває в розшуку органами ТЦК, оскільки ухиляється від проходження військово-лікарської комісії.

Телеграф відзначив, що Олена Ісаєвська найближчим часом планує звернутися із заявою про злочин до правоохоронних органів.

Нагадаємо, Ігор Головань відомий тим, що є адвокатом Петра Порошенка.

Портал "Коментарі" також розповідав про те, що родина соратника Порошенка будує розкішну віллу на узбережжі Іспанії. Зокрема, за даними ЗМІ, Михайло Гладковський – син Олега Гладковського, який в часи президентства Петра Порошенка займав посаду першого заступника секретаря РНБО, — володіє фірмою, яка будує віллу на узбережжі Іспанії.